Η Ντόρτμουντ νίκησε σε φιλικό τη Σίτι με 1-0

Η Ντόρτμουντ νίκησε σε φιλικό τη Σίτι με 1-0

Στο πλαίσιο του International Champions Cup η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι,

«Με το δεξί» μπήκε η Ντόρτμουντ στο International Champions Cup (ICC) του 2018, αφού νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι, στο παιχνίδι που «άνοιξε την αυλαία» των φετινών αγώνων στο ICC. Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο «Soldier Field» του Σικάγο και η γερμανική ομάδα πήρε τη νίκη με το πέναλτι του Μάριο Γκέτσε στο 28ο λεπτό.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Ριγιάντ Μαχρέζ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Σίτι, η οποία δεν είχε στη σύνθεσή της αρκετούς παίκτες λόγω… Μουντιάλ (Γκάμπριελ Ζέσους, Σέργιο Αγουέρο, Κάιλ Γουόκερ, Ντανίλο, Βενσάν Κομπανί, Τζον Στόουνς, Ραχίμ Στέρλινγκ, Ιλκάι Γκιντογάν, Κέβιν Ντε Μπράιν, Φάμπιαν Ντελφ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Μπενζαμέν Μεντί, Φερναντίνιο, Νίκολας Οταμέντι, Έντερσον).

Την ίδια στιγμή, από την Ντόρτμουντ απουσίασαν οι Ράφαελ Γκερέιρο, Σίντζι Καγκάουα, Ρόμαν Μπούρκι και οι νεοαποκτηθέντες Τόμας Ντιλέινι και Μάνουελ Ακάντζι. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Τζο Χαρτ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάθισε κάτω από τα δοκάρια των «πολιτών» στο β΄ μέρος, αντικαθιστώντας τον Κλαούντιο Μπράβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ