Η Σαρλερουά θέλει να κάνει τον Ζιλέ τον πιο ακριβοπληρωμένο πάικτη της

Η Σαρλερουά θέλει να κάνει τον Ζιλέ τον πιο ακριβοπληρωμένο πάικτη της

Η Σαρλερουά θέλει να επαναπατρίσει τον Γκιγιόμ Ζιλέ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμη να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ever στην ομάδα.

Η Σαρλερουά η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία την προηγούμενη σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα όπου και τερμάτισε στην έκτη θέση φιλοδοξεί φέτος να τα πάει ακόμη καλύτερα και να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό οι «Ζέβρες» αναζητούν ενίσχυση σε κάποιες θέσεις και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Sport/Foot», ο Μεχντί Μπαγιάτ, εκ των κορυφαίων μάνατζερ στο Βέλγιο και ανιψιός του ιδιοκτήτη της Σαρλερουά, είναι αυτός που έχει αναλάβει να κλείσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Σαρλερουά για να πείσει τον Ζιλέ θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ιστορίας της. Πριν συμβεί αυτό όμως πρέπει να μείνει ελεύθερος πρώτα ο Κριστόφ Ντιαντί που θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

Για τον Ζιλέ έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον και η Αντβέρπ και αναμένεται σύντομα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ