Κασάμι : «Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω» (pic)

Κασάμι : «Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω» (pic)

Ο Παϊτίμ Κασάμι εξέφρασε την θλίψη του για τα γεγονότα στη χώρα μας με μήνυμά του στο instagram στα Ελληνικά.

Μπορεί να έχει φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ωστόσο ο Παϊτίμ Κασάμι πονάει την χώρα μας και ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο άσος της Σιόν πλέον, έστειλε τα συλλυπητήριά του με την ευχή αυτή να είναι η τελευταία φορά που θρηνούμε τόσο άδικα συνανθρώπους μας.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω για την τραγωδία που βρήκε τo δεύτερο σπίτι μου. Εύχομαι ειλικρινά συλλυπητήρια και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Ας είναι η τελευταία απώλεια που βιώνει η Ελλάδα, ας είναι η τελευταία φορά που θρηνούμε τόσο άδικα συνανθρώπους μας.»

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω για την τραγωδία που βρήκε τo δεύτερο σπίτι μου. Εύχομαι ειλικρινεί συλλυπητήρια και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Ας είναι η τελευταία απώλεια που βιώνει η Ελλάδα, ας είναι η τελευταία φορά που θρηνούμε τόσο άδικα συνανθρώπους μας. ?? ?? ?#prayforgreece #actforgreeks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pajtim Kasami (@pajtimkasami) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ