Ιταλική ομάδα θα φορέσει μαύρες φανέλες προς τιμήν των θυμάτων των πυρκαγιών

Ιταλική ομάδα θα φορέσει μαύρες φανέλες προς τιμήν των θυμάτων των πυρκαγιών

Η ιταλική Ριέτι ανακοίνωσε την απόφαση της να φορέσει μαύρες φανέλες στο επόμενο φιλικό παιχνίδι της, προς τιμήν των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Η ιταλική Ριέτι, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη εγχώρια κατηγορία ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε την απόφασή της να φορέσει μαύρες φανέλες στο προσεχές φιλικό παιχνίδι της, για να τιμήσει τα δεκάδες θύματα από τις φονικές πυρκαγιές που εκτυλίχθηκαν στην Ελλάδα. Άπαντες σε όλο τον κόσμο έχουν εκδηλώσει συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό, ωστόσο ο εν λόγω σύλλογος το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Πρόκειται για ομάδα της οποίας το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών ανήκει στον Έλληνα επιχειρηματία Μάνθο Πουλινάκη, και που την περασμένη σεζόν ανέβηκε από τη Serie D στη Serie C. Εδρεύει στη Ρώμη και η κορυφαία επίδοση της ιστορίας της καταγράφηκε την περίοδο 1946-1948, όταν έδωσε το παρόν στη Serie B.

«Η Ριέτι υποστηρίζει και συμπαραστέκεται στον ελληνικό λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα του. Με αφορμή το φιλικό της Παρασκευής κόντρα στη Λέτσε, η Ριέτι τιμώντας τη μνήμη των δεκάδων θυμάτων από την καταστροφική φωτιά, σε ένδειξη πένθους θα παραταχθεί με μαύρες φανέλες, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα. Είμαστε δίπλα σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτησή της στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ