Οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ συγκεντρώνουν χρήματα για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ συγκεντρώνουν χρήματα για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας πρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συγκεντρώνουν χρήματα για τους Έλληνες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Οι πράξεις αλληλεγγύης στο εξωτερικό, προς τους Έλληνες πληγέντες των πυρκαγιών συνεχίζονται. Αυτή τη φορά οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας πρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βοηθάει χειροπιαστά όσους επλήγησαν από τις φονικές φωτιές της Αττικής.

Οι φίλαθλοι της Νότιγχαμθα συγκεντρωθούν πριν το τελευταίο φιλικό – με την Μπόρνμουθ στις 28 Ιουλίου στις 17:00 – στο Southbank Bar του Γουέστ Μπρίντγκφορντ για να συγκεντρώσουν χρήματα και να στηρίξουν έμπρακτα τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Τη διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων, που θα προηγηθεί της αναμέτρησης του «City Ground», οργανώνει η εταιρία Great Northern Inns με την αρωγή της ομάδας και τη συμμετοχή του συνδέσμου οπαδών «Forza Garibaldi».

Ο εμπνευστής της ιδέας, Άντι Χάλαμ δήλωσε:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στην Ελλάδα και να σταθούμε δίπλα στον κύριο Μαρινάκη. Αυτή η ανάγκη γεννήθηκε από τον τρόπο που αναγέννησε την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε τη στήριξή μας στους συγγενείς των θυμάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ