Βαθαίνει η κρίση στην Βασιλεία…

Βαθαίνει η κρίση στην Βασιλεία…

Εντονη κριτική στους ανθρώπους της ελβετικής ομάδας για το κακό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η Βασιλεία δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο τρίτο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν, μένοντας στο 1-1 με την Ξαμάξ εκτός έδρας (το Σάββατο 28/7). Αυτό ήταν το δεύτερο ματς πρωταθλήματος που η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεν κερδίζει, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στο σπίτι της με 1-2 από τη Σεντ Γκάλεν.

Βεβαίως στη συνέχεια ακολούθησε η νέα ήττα με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά στην Τούμπα από τον δικέφαλο και πλέον οι «κλυδωνισμοί» άρχισαν να μεγαλώνουν στις τάξεις της.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα ελβετικά ΜΜΕ ήδη επιρρίπτουν ευθύνες και στον πρόεδρο των «κυανέρυθρων», Μπέρναρντ Μπούγκενερ. Συγκεκριμένα τον κατηγορούν ότι έχει «κρυφτεί» και δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η ελβετική ομάδα να βγει από την κρίση που έχει περιέλθει.

Θυμίζουμε ότι μετά την ισοπαλία της Βασιλεία με την Ξαμάξ (1-1), τα ΜΜΕ από την Ελβετία, κάνουν λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ, που απέλυσε τον προπονητη Ραφαέλ Βικί, αντικαθιστώντας τον προσωρινά με τον Άλεξ Φράι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κλίμα στην ελβετική ομάδα μόνο ιδανικό δεν είναι λίγες μέρες πριν τη ρεβανς με τον δικέφαλο. Ωστόσο οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι αντίπαλοί τους είναι σίγουρο πως αναζητούν ένα ξέσπασμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ