Στα πέναλτι την Τσέλσι η Άρσεναλ με βασικό τον Σωκράτη (vid)

Στα πέναλτι την Τσέλσι η Άρσεναλ με βασικό τον Σωκράτη (vid)

Η Άρσεναλ νίκησε την Τσέλσι 6-5 στα πέναλτι για το International Champions Cup στο Δουβλίνο.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 6-5 στα πέναλτι της Τσέλσι σε φιλικό που έγινε στο Δουβλίνο για το International Champions Cup.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έδωσε με κεφαλιά προβάδισμα στους «μπλε» στο 5′, με τον Αλβάρο Μοράτα να χάνει την ευκαιρία να κάνει το 2-0 με πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Πετρ Τσεχ 10 λεπτά αργότερα . Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Αλεξάντερ Λακαζέτ ισοφάρισε για τους «κανονιέρηδες με κοντινή προβολή και το ματς πήγε στα πέναλτι.

Εκεί και οι δύο ομάδες ευστόχησαν στα πρώτα πέντε που εκτέλεσαν εκατέρωθεν, αλλά ο Τσεχ σταμάτησε την προσπάθεια του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και οι «κανονιέρηδες», που είχαν βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, πήραν τη νίκη. Για τους ηττημένους αυτό ήταν το τελευταίο τεστ πριν το Community Shield απέναντι στη Μαν. Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» την Κυριακή.

Οι συνθέσεις: 

Άρσεναλ (Έμερι): Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Γκεντουζί, Ελνενί, Ράμσεϊ, Εζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Μχιταριάν (έπαιξαν ως αλλαγή οι Σμιθ-Ρόου, Μέιτλαντ-Νάιλς, Νέλσον, Λακαζέτ και Τσέιμπερς).

Τσέλσι (Σάρι): Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίς, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Φάμπρεγας, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Μοράτα, Χάντσον-Οντόι (έπαιξαν ως αλλαγή οι Κρίστενσεν, Ντρίνκγουοτερ, Τζαπακόστα, Άμπραχαμ, Αμπαντού, Μόουζες, Έμερσον, Λόφτους-Τσικ, Μπακαγιόκο, Μπούλκα και Πιασόν).

https://www.youtube.com/watch?v=bw_2tqa9Xxg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ