Λουκέρνη-Λουγκάνο 4-2

Λουκέρνη-Λουγκάνο 4-2

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, η Λουκέρνη γύρισε το ματς και νίκησε με 4-2 τη Λουγκάνο στον τελευταίο της αγώνα πριν τον Ολυμπιακό

Στον τελευταίο αγώνα πριν τον Ολυμπιακό, η Λουκέρνη κέρδισε με 4-2 τη Λουγκάνο κάνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο Ελβετικό Πρωτάθλημα. Το εντυπωσιακό για την αντίπαλο των Πειραιωτών, ήταν ότι κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη τεσσάρων τερμάτων, παρά το γεγονός ότι είχε τη μπάλα στην κατοχή της μόνο σε ποσοστό 39%! Κάτι το οποίο σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα θα πρέπει να προσέξει στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς η Λουκέρνη δείχνει ευχέρεια στο σκοράρισμα έστω και αν ουσιαστικά έχει «παθητικό» ρόλο σε ένα ματς.

Οσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 6ο λεπτό με γκολ του Γιάο Ελογκέ, η Λουκέρνη αντέδρασε και αρχικά ισοφάρισε στο 22′ με γκολ του Ντεμασάι. Μάλιστα έκανε και το 2-1 πριν λήξει το ημίχρονο με πέναλτι του Σουρπφ στο 45′. Ο Πασκάλ Σουρπφ ξαναχτύπησε στο 58′ δίνοντας κεφάλι με δύο γκολ στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Στο 64′ η Λουγκάνο μπήκε πάλι στο παιχνίδι με γκολ του Βέσαϊ, αλλά στο 74′ ο Ελέκε έκανε το 4-2 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Λουκέρνης στο πρωτάθλημα και ήρθε πέντε ημέρες πριν τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού σε σχηματισμό 4-2-3-1, αγωνίστηκε με τους: Σάλβι – Γκρέτερ, Λουκάο, Σμιντ, Σίντλερ – Βόκα, Ούγκρινιτς – Σνέουλι (85’ Σβέγκλερ), Σουρπφ, Γκβίλα (71’ Βάργκας) – Ντεμχασάι (64’ Ελέκε).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ