Αϊντχόφεν-Φέγενορντ 0-0 (6-5 πεν.)

Αϊντχόφεν-Φέγενορντ 0-0 (6-5 πεν.)

Η Κυπελλούχος Φέγενορντ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, καθώς ήταν πιο ψύχραιμη από την Αϊντχόφεν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησε με 6-5

Νικήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ολλανδικό Σούπερ Καπ, αναδείχθηκε η Κυπελλούχος Φέγενορντ μέσα στην έδρα της Πρωταθλήτριας Αϊντχόφεν στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Αϊντχόφεν είχε τον έλεγχο του αγώνα στην κανονική διάρκεια και αν μία ομάδα άξιζε να σκοράρει αυτή ήταν η γηπεδούχος. Με το σκορ να είναι ισόπαλο στα 90 λεπτά του αγώνα, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν κατευθείαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί χρησιμοποιήθηκε το νέο σύστημα που αλλάζει τη σειρά εκτελέσεων των πέναλτι όπως τη γνωρίζαμε. Η σειρά εκτελέσεων είναι Ομάδα Α, Ομάδα Β, Ομάδα Β, Ομάδα Α και ούτω καθεξής.

Για τους Πρωταθλητές αστόχησαν Ανχελίνο και Πάμπλο Ροσάριο και Γιόρντι Κλάζι σημείωσε το νικητήριο πέναλτι για τη Φέγενορντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Ντάμφρις, Σβάαμπ, Φίρχεφερ, Ανχελίνιο, Ροσάριο, Περέιρο, Χέντριξ, Μπέρχβαϊν (83′ Μάουρο Ζούνιορ), Ντε Γιονγκ, Μάλεν (59′ Λοζάνο)

Φεγενορντ: Μπιλόβ, Σεντ Γιούστε (85′ Νιούβκουπ), Μποτέγκιν, Φαν ντερ Χέιντεν, Φέρντονκ, Τούρνστρα (62′ Αμραμπάτ), Κλάζι, Φιλένα, Μπερχαους, Φαν Πέρσι (84′ Φέντε), Λάρσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ