Μίλαν – Μπαρτσελόνα 1-0

Μίλαν – Μπαρτσελόνα 1-0

Με πλασέ του Αντρέ Σίλβα στις καθυστερήσεις, η Μίλαν κέρδισε την Μπαρσελόνα με 1-0 στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα τους στο International Champions Cup. Καλή εμφάνιση από τον Μάλκομ, απόντες οι Μέσι και Σουάρες.

Η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Μπαρτσελόνα στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων επί αμερικανικού εδάφους, στο πλαίσιο του International Champions Cup, χάρη σε γκολ του Αντρέ Σίλβα στις καθυστερήσεις. Πολλές δοκιμές τόσο εκ μέρους Τζενάρο Γκατούσο, όσο και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Βασικοί για τους «μπλαουγκράνα» οι νεοαποκτηθέντες Μάλκομ, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος, και Λενγκλέ, εκτός όμως οι Μέσι, Σουάρες και Πικέ.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας την κορυφαία ευκαιρία της με τον Μάλκομ στο 41′, ενώ οι «ροσονέρι» ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης μπήκε 93ο λεπτό, ο Τσαλχάνογλου έκανε τη σέντρα από την αριστερή και ο Κεσιέ πάσαρε όμορφα στον Αντρέ Σίλβα, με τον Πορτογάλο επιθετικό να εκτελεί έξοχα για το τελικό 1-0.

Δείτε στιγμιότυπα από το ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ