Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Χάρη στα τέρματα του Κουν Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Τσέλσι (2-0) στον τελικό του Community Shield και σήκωσε την πρώτη κούπα της σεζόν στην Αγγλία, συνεχίζοντας την επίδειξη δύναμης...

Ούτε τρεις μήνες δεν πέρασαν από τότε που το Μάντσεστερ «βάφτηκε» γαλάζιο με την Σίτι να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα και μια σωρεία ρεκόρ. Οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησαν με το επαγγελματικό 2-0 της Τσέλσι στον τελικό του Comminity Shield και σήκωσαν την πρώτη κούπα της σεζόν στην Αγγλία. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος Σέρχιο Αγκουέρο που έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία της ομάδας που φτάνει (και ξεπερνάει) τα  200 τέρματα!

Φανερά ανώτεροι οι Πολίτες από τους Μπλε, του Μαουρίτσιο Σάρι πια, (αγωνίστηκαν χωρίς τους Αζάρ και Γουίλιαν) δεν έδειχναν να απειλούνται σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασαν με άνεση στο πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Αργεντινός στράικερ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του νεαρού Φόντεν και με συρτό σουτ νίκησε τον Καμπαγέρο για το 1-0. Πέντε περίπου λεπτά αργότερα, ο Φόντεν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον κίπερ των Μπλε, χωρίς να μπορεί να τον νικήσει. Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, η Τσέλσι έκανε αισθητή την παρουσία της με τον νεαρό Χάντσον – Οντόι.

Την ίδια στιγμή όμως οι πρωταθλητές Αγγλίας έδειχναν κυρίαρχοι, με τον Κουν Αγκουέρο να αστοχεί σε τετ-α-τετ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, μετά από νέα ωραία πάσα του νεαρού μέσου Φόντεν, και στο 57′ να τελειώνει τη δουλειά…

Μετά την ασίστ του Μπερνάρντο Σίλβα ο Αργεντινός «έγραψε» το 2-0 και σφράγισε την νίκη της ομάδας του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο, Γουόκερ, Στόουνς (90+5′ Γκομές), Λαπόρτ (86′ Οταμέντι), Μεντί, Φερναντίνιο, Φόντεν (76′ Ντίαθ), Μαχρέζ (68′ Ζεζούς), Μπ. Σίλβα, Αγκουέρο (80′ Κομπανί), Σανέ (46′ Γκιουντογκάν)

ΤΣΕΛΣΙ: Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Λουίζ, Αλόνσο, Μπάρκλεϊ, Ζορζίνιο, Φάμπρεγας (60′ Ντρίνκγουοτερ), Πέδρο (79′ Μόουζες), Μοράτα (69′ Έιμπραχαμ), Χάντσον Οντόι (60′ Γουίλιαν)

Το 1-0:

 

Το 2-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ