Μπενφίκα: Οπαδοί της ομάδας βανδάλισαν το άγαλμα της Σπόρτινγκ (pics)

Μπενφίκα: Οπαδοί της ομάδας βανδάλισαν το άγαλμα της Σπόρτινγκ (pics)

Η «μάχη του τίτλου» της Πορτογαλίας έχει αρχίσει για τα καλά, ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα.

Τρείς μέρες πριν τον «τελικό» του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα… αίματα άναψαν για τα καλά.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της Μπενφίκα βανδάλισαν χθες το βράδυ το άγαλμα του λιονταριού που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία της Λισαβόνας, κοντά στο γήπεδο της Σπόρτινγκ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οιωνός κούπας για τους Πειραιώτες στο Άμπου Ντάμπι – Το απίστευτο στατιστικό, ο Παναθηναϊκός και η… Ρεάλ!

Συγκεκριμένα, έγραψαν συνθήματα πάνω του με κόκκινη μπογιά, με τους ανθρώπους των «πράσινων» να το καθαρίζουν.


Το Σάββατο, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες, που ισοβαθμούν, κοντράρονται σε ένα δυνατό ντέρμπι που θα κρίνει τον κάτοχο του τίτλου και οι αρχές της πόλης ήδη βρίσκονται επί ποδός.

Η βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος:

Μάλιστα, έχουν καταστρώσει σχέδια για το πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση, ανάλογα με την ομάδα που κερδίσει και έχουν προγραμματιστεί ήδη τα μέρη των πανηγυρισμών και η διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν του πρωταθλητή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ