Διακοπή συμβολαίου σε ξάδερφο του Τζέραρντ επειδή έβρισε φίλο της ομάδας.

Διακοπή συμβολαίου σε ξάδερφο του Τζέραρντ επειδή έβρισε φίλο της ομάδας.

Ο ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ, Άντονι, είπε σε οπαδό της Όλνταμ να πετάξει σκ@τ@ στον εαυτό του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα

Ο Άντονι Τζέραρντ, ξάδερφος του θρύλου της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ, έφυγε κακήν κακώς από την Όλνταμ μετά από την απαράδεκτη γλώσσα που χρησιμοποίησε για να απαντήσει σε φίλο της ομάδας στο twitter.

Πιο συγκεκριμένα ο οπαδός της Όλνταμ του έγραψε «Μοιάζεις σαν να μη θες να αγωνίζεσαι εδώ Άντονι», με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό να απαντάει «Πέτα σκ@τ@ στον εαυτό σου φίλε». Η απαράδεκτη συμπεριφορά του τον ώθησε να ανακοινώσει ότι θα διαγράψει τον προσωπικό του λογαριασμό του twitter, γιατί «Δεν μπορώ να απαντάω σε όλους σας. Δεν θα καταλάβετε άλλωστε».

Ωστόσο η διοίκηση της Όλνταμ δεν μπορούσε να αφήσει ατιμώρητη τη συμπεριφορά του Τζέραρντ και οδήγησε την ομάδα προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου. Ο πρόεδρος της Όλνταμ χαρακτηριστικά δήλωσε: «Το συμβόλαιο του Άντονι Τζέραρντ διακόπτεται λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς σε φίλους της ομάδας. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και οτιδήποτε κάνουμε είναι για το καλό της Όλνταμ».

Σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στη Βρετανία, ο Τζέραρντ είχε το δικαίωμα για έφεση στη διακοπή συμβολαίου, αλλά επέλεξε να μην προχωρήσει περαιτέρω την υπόθεση καθώς βρήκε κατευθείαν νέα ομάδα. Πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Καρλάιλ. Στο παρελθόν ο Άντονι Τζέραρντ είχε αγωνιστεί στις Γουόλσολ,Κάρντιφ,Χαλ,Χάντερσφιλντ και Σριούσμπερι ενώ είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Έβερτον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ