«Θέλει δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για τον Ουναΐ ο Παναθηναϊκός» (pic)

«Θέλει δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για τον Ουναΐ ο Παναθηναϊκός» (pic)

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Αζεντίν Ουναΐ με νέο δανεισμό, συμπεριλαμβάνοντας όμως αυτή την φορά στην συμφωνία υποχρεωτικής οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Εκρέμ Κονούρ.

Σύμφωνα με τον Εκρέμ Κονούρ, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει νέο δανεισμό με την Μαρσέιγ για τον Αζεντίν Ουναΐ, αυτή την φορά όμως θα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει, ότι εάν υπάρξει ένα τέτοιο ντιλ, ο Μαροκινός θα παίξει και την επόμενη σεζόν στο «Τριφύλλι» ως δανεικός από την ομάδα από την Μασσαλία, όμως το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει μόνιμος κάτοικος Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να προσέξεις αν πας στο Άμπου Ντάμπι: Από τα φιλιά και τις χειρονομίες στην… απέλαση

Ο Ουναΐ ξεχώρισε φέτος με την φανέλα του Παναθηναϊκού και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Συγκεκριμένα σε 37 εμφανίσεις του με την φανέλα των «πρασίνων», έχει σκοράρει 5 φορές ενώ έχει μοιράσει και 7 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ