«Φλερτάρει» με Αντρέ Μαρτίνς η Σπόρτινγκ

«Φλερτάρει» με Αντρέ Μαρτίνς η Σπόρτινγκ

Τον Αντρέ Μαρτίνς, που εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και ένα πράγμα είναι σίγουρο: στην περίπτωση του μέσου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν θα μείνει μόνο με την λύση του Στέφανο Στουράρο. Ο Ιταλός μέσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά ο νέος τεχνικός των Λιονταριών, Ζοσέ Πεσέιρο, και οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν ήδη άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και το όνομα του Αντρέ Μαρτίνς και μάλιστα σε προεξέχουσα θέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα O’ Jogo, ο 28χρονος Πορτογάλος, Αντρέ Μαρτίνς, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, που θέλει στην ομάδα παίκτες που γνωρίζουν την «πραγματικότητα» του πρωταθλήματος. Ο βραχύσωμος μέσος είναι αναμφισβήτητα ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ καλά όχι μόνο το πρωτάθλημα της χώρας, αλλά και τα Λιοντάρια .

Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι από εκείνους που βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σύλλογο που τον ανέδειξε και πέρασε οκτώ χρόνια καριέρας (103 συμμετοχές, 4 γκολ, 10 ασίστ) φαντάζει πολύ πιθανό μετά και το «ναυάγιο» της περίπτωσης του Μιγκέλ Βελόσο. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι ο Έντσο Πέρες, πρώην μέσος της Μπενφίκα, συνεχίζει να θεωρείται ως ένας εφικτός στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Πεσέιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ