Άγιαξ-Χέρακλες 1-1

Άγιαξ-Χέρακλες 1-1

Ο «Αίαντας» δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά το γκολ έλειπε και αν δεν ισοφάριζε ο Ντε Λιχτ στο 88' θα το πλήρωνε με εντός έδρας ήττα

Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άγιαξ που πέταξε δύο βαθμούς μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Χέρακλες. Μάλιστα ο Ντε Λιχτ γλίτωσε από τα χειρότερα τον «Αίαντα» δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Ο Άγιαξ ήταν αρκετά καλός και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερνε να τις τελειώσει. Την ίδια στιγμή στα μετόπισθεν γινόντουσαν παιδαριώδη ατομικά λάθη αλλά ούτε η Χέρακλες μπόρεσε να τιμωρήσει τους γηπεδούχους. Η απόδοση των γηπεδούχων έδειχνε ότι αργά ή γρήγορα το γκολ θα έρθει καθώς πίεζε αρκετά. Τα λεπτά πέρναγαν όμως και το σκορ έμενε στο 0-0 και σαν να μην έφτανε αυτό, η Χέρακλες προηγήθηκε στο 84′ με γκολ του Πέτερσον, παγώνοντας το «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Την παρτίδα έσωσε εν μέρη ο κεντρικός αμυντικός του Άγιαξ Μάταϊς Ντε Λιχτ με γκολ στο 88′. Η ομάδα του Άγιαξ προσπαθεί να επιστρέψει στους τίτλους, με το τελευταίο πρωτάθλημα που πανηγύρισε να είναι τη σεζόν 2013-14, αλλά η εντός έδρας ισοπαλία τον βάζει σε μειονεκτική θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ