Μπασάκσεχιρ-Τραμπζονσπόρ 2-0

Μπασάκσεχιρ-Τραμπζονσπόρ 2-0

Η Μπασάκσεχιρ ξεκίνησε με νίκη στο Τουρκικό Πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι απέναντι στη Μπέρνλι για τα προκριματικά του Europa League

Με το δεξί μπήκε η Μπασάκσεχιρ στο Τούρκικο Πρωτάθλημα επικρατώντας δίκαια της Τραμπζονσπόρ με 2-0. Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League, ήταν ανώτερη και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο με παιχνίδι κατοχής και άφησε σε ρόλο «κομπάρσου» μία αρκετά καλή ομάδα όπως η Τραμπζονσπόρ.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς την προηγούμενης Πέμπτης απέναντι στη Μπέρνλι. Στο πρώτο ημίχρονο απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά ευτύχησαν να κάνουν το 1-0 λίγο πριν  ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στο 43ο λεπτό ο Μαροκινός πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Μανουέλ Ντα Κόστα σκόραρε και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τραμπζονσπόρ ανέβηκε, κράτησε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, αλλά οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν πολύ καλά και κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους. Το τελικό 2-0 έκανε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κλειδώνοντας τη νίκη στην πρεμιέρα της Τούρκικης Super Lig για την Μπασάκσεχιρ.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Αμπντουλάχ Αβτσί, μετά το ματς δήλωσε: «Είναι πολύ καλό το ότι ξεκινήσαμε με νίκη απέναντι σε μία τόσο ταλαντούχα ομάδα, χωρίς να δεχτούμε και γκολ μάλιστα. Αυτή η νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική μετά απ’ ότι έγινε την Πέμπτη (0-0 με Μπέρνλι). Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτών μου σε άμυνα και επίθεση. Τώρα μπορούμε πλέον να σκεφτούμε το ματς απέναντι στη Μπέρνλι.

Η εντεκάδα της Μπασάκσεχιρ (4-2-3-1): Γκουνόκ, Καϊσαρά, Ντα Κόστα, Επουρεάνου, Κλισί, Ινλέρ, Αϊντογκού (60′ Εμρέ), Βίσκα, Γιόγιτς, Ελία (55′ Ναπολεόνι), Μπάιτς (77′ Αντεμπαγιόρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ