Γουίγκαν – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2

Γουίγκαν – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2

Τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη στη Championship η Νότιγχαμ Φόρεστ που απέσπασε ισοπαλία (2-2) στην έδρα τη Γουίγκαν χάρη σε τέρμα του Σουντάνι στην εκπνοή!

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, φάσεις και εναλλαγές στο σκορ, η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε όρθια στην έδρα της Γουίγκαν και έφτασε έτσι τα 4 παιχνίδια αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (πέντε αν συνυπολογίσουμε και αυτό στο πλαίσιο του Κυπέλλου). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Πάουελ, πιάνοντας στον ύπνο του παίκτες του Αϊτορ Καράνκα, που κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και να φέρουν το ματς στα ίσα στο 10′ με τον Μάτι Κας να εκμεταλλεύεται την πάσα το Ζοάο Καρβάλιο και να μην αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Γουόλτον.

Πριν έρθει η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους βέβαια, ο Παντιλιμόν αντέδρασε σωστά σε προσπάθεια του Γουίλ Γκριγκ που λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα του. Η Γουίγκαν συνέχισε να πιέζει. Και με την συμπλήρωση ενός ημιώρου κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία του αγώνα με τον συνήθη ύποπτο Γκριγκ να μην λαθεύει από τα 11 βήματα και να «γράφει» το 2-1.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη μάχη του κέντρου. Σουντάνι και Κας πρωταγωνίστησαν σε πολλές ευκαιρίες της Νότιγχαμ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και ενώ όλοι πίστευαν πως το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων θα παραμείνει ως το τέλος, ο εντυπωσιακός Μάτι Κας μετά από εξαιρετική κούρσα στην εκπνοή του αγώνα, πέρασε τον ατομικό του αντίπαλο και συνέκλινε στην περιοχή, όπου ανετράπη από τον Μόρσι.

Ο Γκράμπαν έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα αλλά απέτυχε να κάνει το 2-2, με τον Γουόλτον να αποκρούσει, αλλά ο Σουντάνι αντέδρασε πιο γρήγορα από όλους, πήρε το «rebound» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2!

Γουίγκαν: Γουόλτον, Τζέιμς, Ντάνκλεϊ, Κιπρέ, Α. Ρόμπινσον, Μόρσι, Έβανς, Τζέικομπς, Μάσεϊ (Μπιρν 89 ‘), Πάουελ (Κόνολι 75’), Γκρίγκ (Βόγκαν 75 ‘)

Νότιγχαμ: Παντιλίμον, Νταρίγκβα, Φιγκεϊρέδο, Φοξ, Όσμπρον, Κόλμπαοκ, Γκεντιούρα (Γουάτσον 45 ‘), Κας, Καρβάλιο (Σουντάνι 54’), Λόλεϊ (Ρόμπινσον 65 ‘)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ