Στη Σαλαμάνκα ο Βατουσιάδης (pic)

Στη Σαλαμάνκα ο Βατουσιάδης (pic)

Ο 22χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από την ισπανική ομάδα – «Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, παίζει στο κέντρο, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Από την Καρδίτσα και την Αναγέννηση στην Ισπανία και στην Σαλαμάνκα. Ο Αντώνης Βατουσιάδης μετακόμισε μόνιμα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Σαλαμάνκα.

Ο 22χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Ζευγολατιού και τον Παναιγιάλειο, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Καρδίτσας. Ο διεθνής με τις Κ17 και Κ20 ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος τον ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στους Πειραιώτες, μίλησε στα ισπανικά Μέσα για τον 22χρονο άσο: «Δεν σταματάει να παλεύει μέσα τον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι πολύ καλό για έναν νέο ποδοσφαιριστή. Είναι αριστεροπόδαρος, με καλή φυσική κατάσταση, αλλά και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στο αριστερό άκρο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Δείτε το… τιτίβισμα της Σαλαμάνκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ