Γκρόιτερ Φιρτ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2 (παράταση)

Γκρόιτερ Φιρτ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2 (παράταση)

Το γκολ του Βίτσελ στο 95΄ που έστειλε το ματς στην παράταση κι εκείνο του Ρόις στην εκπνοή που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, γλύτωσε την Μπορούσια από μεγάλο κάζο κόντρα στην άσημη Γκρόιτερ Φιρτ

Μια ανάσα από το θαύμα έφτασε η  Γκρόιτερ Φιρτ που λίγο έλειψε να αποκλείσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην 1η φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Τη λύση για την πρώην ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έδωσε ο Βίτσελ στο 95ο λεπτό με το γκολ που έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και το έστειλε στην παράταση. Εκεί ήρωας αναδείχθηκε ο Ρόις που έβαλε το γκολ – πρόκριση για την Μπορούσια (2-1)!

Η Γκρόιτερ Φιρτ (2ης κατηγορίας) ευτύχησε να ανοίξει πρώτη το σκορ με το γκολ του Ερνστ στο 77΄ . Κράτησε μάλιστα για σχεδόν 20 λεπτά αυτό το πολύτιμο προβάδισμα που θα της έδινε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Μίλησε όμως η κλάση του Βίτσελ ο οποίος  στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Εκεί η Ντόρτμουντ βρήκε το σωτήριο γκολ της νίκης με τον Ρόις στην εκπνοή (120′) να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 που ανακούφισε τους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

Στο βίντεο οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=NqytYFXLQV8

Και τα highligts του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ