
Ο Αντώνης Παπακανέλλος σκόραρε στο 4-0 της Ρίο Άβε του Συλαϊδόπουλου κόντρα στην Μπενφίκα Β'
Η Ρίο Άβε νίκησε με σκορ 4-0 την Μπενφίκα Β’ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να επιλέγει για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του τους Αντώνη Παπακανέλλο, Μάριο Βρουσάι, Ανδρέα Ντόι και Άμπι.
Ο Παπακανέλλος σκόραρε και πάλι σε ένα ακόμη φιλικό της Ρίο Άβε, ανοίγοντας το σκορ στο ματς μόλις στο 8′. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού, που παίζει στην Πορτογαλία ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε επίσης: «Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρός Αστέρας στο… κόλπο για τον Γκρέιαμ» (pic)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Για την ιστορία, στο 25′ ο Αντρέ Λουίζ και στο 29′ ο Αγκιλέρα. Η Μπενφίκα Β’ μείωσε στο 30′ αλλά ο Κλέιτον στο 88′ διαμόρφωσε το 4-1, με τη Ρίο Άβε να έχει μπροστά της διήμερο ρεπό και να ετοιμάζεται για το φιλικό με τη Ζιλ Βιθέντε στις 2 Αυγούστου.
ΡΙΟ ΑΒΕ: Σαμόρο, Βρουσάι, Λομπότο, Ντόη, Άμπι, Αγκιλέρα, Νοβάις, Λουίζ, Παπακανέλλος, Αθανασίου, Ζοαμπί
Έπαιξαν για τη Ρίο Άβε επίσης και οι: Βιρτζίνια, Τομέ, Πετράσο, Πάνζο, Μπακούλας, Γκράσα, Ολίνιο, Κλέιτον