Δοκιμάζεται στη Βαλενσιέν ο Λεβέκ

Δοκιμάζεται στη Βαλενσιέν ο Λεβέκ

Το όνομα του Ντόριαν Λεβέκ επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γάλλος αμυντικός δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στη Βαλενσιέν.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ανήκει στον ΠΑΟΚ είναι ο Ντοριάν Λεβέκ. Ο Γάλλος αμυντικός που είχαν χαθεί τα ίχνη του, καθώς είχε επιστρέψει στην πατρίδα του και αναζητούσε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται από τη Βαλενσιέν.

Ο Γάλλος μπακ, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο 65 λεπτά με την ασπρόμαυρη φανέλα, θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τη Βαλενσιέν, ωστόσο το ζήτημα δεν θα προχωρήσει πριν οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας δεν αξιολογήσουν οριστικά την περίπτωση του Λεβέκ. Ο τελευταίος έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικό έλεγχο από ιατρικής άποψης για να είναι καλυμμένοι οι παράγοντες της γαλλικής ομάδας πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αν ο Ντόριαν Λεβέκ πείσει με τις εμφανίσεις του την Βαλενσιέν τότε, πιθανότατα θα αποκτηθεί από την γαλλική ομάδα, με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ