Στην πόρτα της εξόδου ο Σάμαρης, έδωσε το νούμερό του

Στην πόρτα της εξόδου ο Σάμαρης, έδωσε το νούμερό του

Ο Ελληνας μέσος… υποχρεώθηκε να αλλάξει αριθμό, παραδίδοντας το αγαπημένο του «7» στον Σεμπαστιέν Κορσιά – Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από τους Αετούς.

Το νούμερό του στον νεοφερμένο μπακ, Σεμπαστιέν Κορσιά, παραχώρησε ο Ανδρέας Σάμαρης, με τον Ελληνα μέσο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα. Ο διεθνής άσος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στον πορτογαλικό σύλλογο και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα από την Ιβηρική Χερσόνησο αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τους Αετούς.

Ο Γάλλος μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της Λισαβόνας ως δανεικός από την Σεβίλλη, ζήτησε τη φανέλα με τον αριθμό «7», με τον Ανδρέα Σάμαρη να παίρνει το 22. Ο 29χρονος μέσος πήρε το νούμερο που χρησιμοποιούσε στην Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ του 2014, αλλά όπως δείχνουν όλα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της Μπενφίκα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας του αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League, Ρουί Βιτόρια, έχει ζητήσει την απόκτηση δύο παικτών για τη μεσαία γραμμή, με τον Γκάμπριελ να θεωρείται ήδη παίκτης της πορτογαλικής ομάδας, η οποία κινείται και για την απόκτηση του Ραμίρες, από την Τσέλσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ