Εθνική Ιταλίας : «Ο Μπουφόν ήταν το είδωλό μου απ’ όταν ήμουν παιδί», είπε ο Ντοναρούμα

Εθνική Ιταλίας : «Ο Μπουφόν ήταν το είδωλό μου απ’ όταν ήμουν παιδί», είπε ο Ντοναρούμα

Ως είδωλό του χαρακτήρισε τον Μπουφόν, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμα για να θεωρηθεί διάδοχός του

Για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ο Μπουφόν είναι το μεγάλο του είδωλο, καθώς από μικρό παιδί προσπαθούσε να τον μιμηθεί. Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να μπορέσει να θεωρηθεί διάδοχός του, ενώ πιστεύει ότι για να φτάσει σε ψηλά επίπεδα δεν πρέπει να σταματήσει να βελτιώνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντοναρούμα:

«Ο Μπουφόν ήταν πάντα το είδωλό μου, από τότε που ήμουν παιδί. Προσπαθούσα πάντα να τον μιμηθώ επειδή είναι ένας πρωταθλητής. Τον συνάντησα στην Εθνική, όπου είχα την καλή τύχη να παίξω μαζί του.

Όταν τον παρακολουθώ προσεκτικά, προσπαθώ να κλέψω κάτι. Ο Μπουφόν με εκπλήσσει πάντα με την ηρεμία του. Όλοι λένε ότι είμαι ο διάδοχός του, αλλά έχω τόσο πολλά να δουλέψω. Δεν είναι ποτέ αρκετά αυτά που πρέπει να γίνουν. Για να φτάσεις σε σπουδαία επίπεδα δεν πρέπει ποτέ να σταματάς. Δεν φοβάμαι να κρίνω τον Μπουφόν, αλλά πρέπει να βελτιώσω τόσα πολλά ώστε να φτάσω στο επίπεδο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ