Υποψήφιος πρόεδρος Σπόρτινγκ: «Χάσαμε τον Τουρέ από τον Ολυμπιακό»

Υποψήφιος πρόεδρος Σπόρτινγκ: «Χάσαμε τον Τουρέ από τον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες αποκάλυψε πως η Σπόρτινγκ ήταν κοντά στην απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, όμως αυτός επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Σπόρτινγκ, Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τα μεταγραφικά ζητήματα της πορτογαλικής ομάδας, ενώ υποστήριξε ότι ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Γιαγιά Τουρέ, αλλά αυτός προτίμησε τον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ροδρίγκες αποκάλυψε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζον Τέρι, αλλά και άλλους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια να αποκτήσει τον Κλαούντιο Μαρκίζιο ο οποίος υπέγραψε τελικά στη Ζενίτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαδέιρα Ροδρίγκες:

«Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι στη Σπόρτινγκ. Εάν ήθελα, θα παρουσίαζα σήμερα τρεις παίκτες. Μόνο που δεν μπορώ να τους ανακοινώσω σήμερα, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα όριο. Θα ήταν πολύ εύκολο να παρουσιάσω τώρα τους τρεις παίκτες.

Είναι ξένοι. Ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας μεγάλος πρωταθλητής, ένας άνθρωπος για τ’ αποδυτήρια όπως ο Πίτερ Σμάιχελ. Είναι ο Τζον Τέρι.

Παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς χάσαμε τον Μαρκίζιο, θα ήταν παίκτης μας εάν ήμουν πρόεδρος από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη που πήγε στον Ολυμπιακό (Τουρέ όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ