Ο Μιχαΐλοβιτς ζητάει αποζημίωση 11.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Μιχαΐλοβιτς ζητάει αποζημίωση 11.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει ζητήσει επίσημα αποζημίωση ύψους περίπου 11.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ελέω της απομάκρυνσής του μόλις εννέα μέρες αφότου προσλήφθηκε στα Λιοντάρια.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς κατέθεσε προσφυγή και ζητά αποζημίωση ύψους 11.195.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόλυσή του, επικαλούμενος παράνομη απομάκρυνση και σοβαρή ζημιά στο επαγγελματικό κύρος του. Το ποσό θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο και φυσικά δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο στο συμβόλαιό του, εντούτοις η κατάσταση είναι σαφώς πιο σύνθετη.

Ο Σέρβος τεχνικός απομακρύνθηκε από τον πάγκο των Λιονταριών μόλις εννέα μέρες μετά την πρόσληψή του (18-27 Ιουνίου), εξέλιξη που ήρθε ως αποτέλεσμα της αλλαγής στη διοικητική ηγεσία του συλλόγου και την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος προέδρου, Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Αυτό σημαίνει πως δεν πρόλαβε ούτε να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του, καθότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη της προετοιμασίας της πορτογαλικής ομάδας, αλλά και ότι το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε δεν πρόλαβε καν να τεθεί σε ισχύ, αφού ξεκινούσε από την 1η Ιουλίου του 2018. Μάλιστα, ο 49χρονος αποκάλυψε πως βρισκόταν σε διακοπές στη Σαρδινία όταν πληροφορήθηκε για την απόλυσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ