Κάριους : «Ψέματα ό,τι γράφεται για μένα»

Κάριους : «Ψέματα ό,τι γράφεται για μένα»

Οι γυναίκες στην Τουρκία έχουν γοητευτεί από τον Λόρις Κάριους και τα μέσα στην γειτονική χώρα τον κατηγορούν ότι δεν είναι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο αλλά στην περιποίηση της εξωτερικής του εμφάνισης

Ο Λόρις Κάριους δεν έχει βρει ησυχία μετά την κάκιστη εμφάνιση του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «κόκκινοι» μετά την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ προχώρησαν στην πώληση του Γερμανού τερματοφύλακα στη Μπεσίκτας, αλλά ούτε εκεί μπορεί να ηρεμήσει όπως φαίνεται.

Ο 25χρονος στο ντεμπούτο δεν ήταν κακός, αλλά με την ομάδα του να μην καταφέρνει να κερδίσει τη Μπούρσασπορ, η οποία πήρε ισοπαλία 1-1, υπήρξε γκρίνια και μέρος του τυπου του χρέωσε ευθύνη στο γκολ των αντιπάλων. Αυτό σε συνδυασμό με την… αναστάτωση που έχει προκαλέσει στον γυναικείου πληθυσμό της Κωνσταντινούπολης έχει οδηγήσει σε κατηγορίες από Τούρκικα μέσα ότι ο Κάριους ασχολείται με την εμφάνιση του και γενικότερα την καλοπέραση παρά το ποδόσφαιρο.

Έτσι ο πρώην γκολκίπερ της Λίβερπουλ με «τιτίβισμα» στο προσωπικό του twitter θέλοντας να τοποθετηθεί, έγραψε: «Από την ώρα που έφτασα στην Τουρκία δεν έχω δώσει συνεντεύξεις. Τα νέα και κάποιες δήθεν δηλώσεις μου δεν είναι αληθινά. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να ξέρετε. Ο δικός σας Λόρις Κάριους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ