Μια ομάδα ανέργων «αστέρων»

Μια ομάδα ανέργων «αστέρων»

Το Onefootball παρουσίασε μια ενδεκάδα... επιφανών free agents στην οποία συμπεριέλαβε τους Εμάνουελ Εμενίκε και Παναγιώτη Κονέ, δίπλα σε παίκτες όπως οι Τζον Τέρι, Λασινά Τραορέ και Μιγκέλ Βελόσο.

Σχεδόν όλοι οι τομείς εργασίας επηρεάζονται από την ανεργία και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η αγορά έκλεισε για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν κατάφεραν να βρουν επαγγελματική στέγη. Πολλά από τα ονόματα στο παρόν άρθρο έχουν εκπροσωπήσει μερικά από τα καλύτερα κλαμπ στον πλανήτη, έπαιξαν σε Euro, σε Copa America ή ακόμα και σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά οι συνθήκες εργασίας του πολύ ιδιαίτερου κόσμου του ποδοσφαίρου, τους έσπρωξαν στην… ανεργία.

Το να βρεις παίκτες που δυσκολεύονται να βρουν σύλλογο δεν είναι κάτι νέο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, είναι όλο και πιο συχνή η εύρεση ανέργων παικτών που βρίσκονται ακόμα και σε πολύ νεαρή ηλικία.

Αν νομίζετε ότι ο σύλλογος σας δεν έχει ενισχυθεί καλά στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, το Onefootball παρουσίασε μια ομάδα ανέργων, οι οποίοι μπορούν να υπογράψουν άμεσα σε οποιοδήποτε σύλλογο.

Καβαλιέρι (πρώην της Κρίσταλ Πάλας), Μίτσελ Μασέντο (πρώην της Λας Πάλμας), Ρόμπερτ Χουτ (πρώην της Λέστερ), Τζον Τέρι (πρώην της Άστον Βίλα), Πατρίς Έβρα (πρώην της Γουέστ Χαμ). Μιγκέλ Βελόσο (πρώην της Τζένοα), Ντενίλσον (πρώην Αλ Γουάντα), Τζούτζακ (πρώην Αλ Γουάντα), Αγκμπονλαχόρ (πρώην της Άστον Βίλα), Εμενίκε (πρώην του Ολυμπιακού), Λασινά Τραορέ (πρώην της Αμιέν).

Άλλοι επιφανείς παίκτες χωρίς ομάδα: Νιλμάρ (πρώην Σάντος), Γκλεν Τζόνσον (πρώην Στόουκ), Ρούμπεν Ριμπέιρο (πρώην Σπόρτινγκ), Χέσους Γκάμεθ (πρώην Νιουκάστλ), Παναγιώτης Κόνε (ΑΕΚ), Ανιτσέμπε (πρώην της Μποαβίστα), Έλντερσον (Σέρκλ Μπριζ), Ακουιλάνι (πρώην Λας Πάλμας), Τζουζέπε Ρόσι (πρώην της Τζένοα) και Γιάν Κίρχοφ (πρώην της Μπόλτον).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ