Επιβεβαίωσε για Νότιγχαμ ο Καρίμ: «Ονειρο το να παίξω στην Αγγλία»

Επιβεβαίωσε για Νότιγχαμ ο Καρίμ: «Ονειρο το να παίξω στην Αγγλία»

Ο Ιρανός επιθετικός επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο ρόστερ του Ολυμπιακού αποχώρησε από τους Πειραιώτες και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ιρανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μεταγραφή στην Αγγλία αποτελεί όνειρο για πολλούς ποδοσφαιριστές σε όλο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος στράικερ τόνισε: «Ξέρω ότι έχω μπροστά μου μια δύσκολη αποστολή, καθώς η Νότιγχαμ είναι μία από τις καλύτερες ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η μεταγραφή στην Αγγλία αποτελεί όνειρο για πολλούς ποδοσφαιριστές».

Την περσινή σεζόν ο Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 18 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, στον 1,5 χρόνο που παρέμεινε στο μεγάλο λιμάνι, έπαιξε σε 48 ματς και σκόραρε 22 γκολ και είχε και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ