Άγιαξ – Γκρόνιγκεν 3-0

Άγιαξ – Γκρόνιγκεν 3-0

Ο Άγιαξ έπιασε πολύ καλή απόδοση και επικράτησε εύκολα της Γκρόνιγκεν με 3-0, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Άγιαξ «πάτησε» την Γκρόνιγκεν με 3-0, στο «Johan Cruyff Arena» και περιμένει την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με ανεβασμένο ηθικό.

Η αναμέτρηση ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον «Αίαντα» ο οποίος μπήκε με το πόδι στο γκάζι και πίεσε για ένα γρήγορο γκολ. Στο 10ο λεπτό η ομάδα του Άμστερνταμ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να συμβουλεύεται το VAR.

Δεν άργησε πολύ όμως το πρώτο γκολ,με τον Κλαας Γιαν Χούντελαρ να ευστοχεί σε πέναλτι στο 18ο λεπτό αποβάλλοντας το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του Έρικ Τεν Χαγκ. Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ έψαξε ένα δεύτερο γκολ για κλειδώσει την νίκη,με τον Χούντελαρ να χτυπάει για δεύτερη φορά στο 66′. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντούσαν Τάντιτς έγραψε το τελικό 3-0 για μία εύκολη νίκη του «Αίαντα». Όπως ήταν λογικό όσο πέρναγαν τα λεπτά ο ρυθμός έπεφτε με την ομάδα του Τεν Χαγκ να έχει πλέον στο μυαλό της την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

H σύνθεση του Άγιαξ: Ονανά – Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο – Σούνε (77’ Αϊτινγκ), Ζίγες (88′ Λαμπιάντ), Ντε Γιονγκ – Νέρες, Τάντιτς (79’ Φαν ντε Μπέικ), Χούντελαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ