Ροντρίγκες: «Εφιάλτης η Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την Τσέλσι»

Ροντρίγκες: «Εφιάλτης η Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την Τσέλσι»

O πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Δικεφάλου και επισήμανε ότι μέσα στην Τούμπα η ομάδα του Λουτσέσκου είναι ικανή να κερδίσει ακόμα και την Τσέλσι!

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα εξέφρασε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο 27χρονος εξτρέμ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία με τη Γαλατάσαραϊ, στάθηκε στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και επισήμανε ότι μέσα στην έδρα του ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να κερδίσει ακόμα και την Τσέλσι!

Παράλληλα, εξέφρασε την αγάπη του για την πρώην ομάδα του, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τον βοήθησε να βελτιωθεί και του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, ήταν από τους πρωταγωνιστές της Γαλατά στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ για τους ομίλους του Champions League και σκόραρε το πρώτο γκολ της «Τσιμπόμ» στο 3-0 επί της ρώσικης ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως επηρέασε την καριέρα του ο ΠΑΟΚ: «Οφείλω όλα τα ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ, πάντα θα τον αγαπάω. Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και με βοήθησε να πετύχω. Πάντοτε θα είναι στην καρδιά μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα γιατί με βοήθησε. Μίλησα χθες με τον Πέλκα, του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στην Τούμπα, είναι ένας εφιάλτης για κάθε ομάδα και υπάρχει η δυνατότητα να πετύχει μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Τσέλσι».

Για το πώς ένιωσε μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λοκομοτίβ: «Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψε δυνατά η ομάδα μου στο Τσάμπιονς Λιγκ, δουλέψαμε σκληρά και θέλαμε να δείξουμε στο κορυφαίο επίπεδο τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μου, αυτό ήταν που ήθελα να δείξω στην Ευρώπη, τις ικανότητές μου μέσω της Γαλατά στην κορυφαία διοργάνωση και έχω μεγάλη διάθεση να συνεχίσω έτσι».

Για την Γαλατάσαραϊ και αν μπορεί να πάει μακριά στο φετινό Champions League: «Φυσικά μπορούμε, εξαρτάται από εμάς. Εχουμε 5 παιχνίδια μπροστά μας, όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, δεν έχουμε μεγάλες διαφορές και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εντεκάδα του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά και το νέο συμβόλαιο με τη Γαλατά: «Αισθάνομαι πως ήμουν ένας από τους παίκτες-κλειδιά για την πορεία προς τον τίτλο, μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Εδειξα πράγματα στην Ελλάδα, στην Τουρκία και τώρα το κάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το μεγάλο βήμα. Ίσως αργότερα μπορέσω να πάω σε ένα ακόμη μεγάλο σύλλογο, αλλά χαίρομαι γιατί η Γαλατά μου έδειξε σεβασμό ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ