Κύπελλο Ουγγαρίας: Ανετη νίκη και πρόκριση για τη Βίντι (vid)

Κύπελλο Ουγγαρίας: Ανετη νίκη και πρόκριση για τη Βίντι (vid)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της Τσιγκάντ με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ουγγαρίας - Χούστι και Μιλάνοφ τα γκολ.

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Τσιγκάντ για τη Βίντι, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League να κερδίζει εύκολα εκτός έδρας με 2-0 και να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ουγγαρίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χούστι και τρία λεπτά αργότερα ο Μιλάνοφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά ο πορτιέρο της Τσιγκάντ, Χράμπινα, ήταν σε μεγάλη μέρα και με εντυπωσιακές αποκρούσεις κράτησε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Η Τσιγκάντ είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ουγγρικού ποδοσφαίρου και όπως ήταν λογικό η Βίντι δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, σφραγίζοντας δια περιπάτου την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

H σύνθεση της Βίντι: Τούβελ, Νεγκό, Φιόλα, Βινίσιους, Χάγκια, Μπέρετς, Πάτκαϊ (74′ Κόβατς), Μιλάνοφ (56′ Ταμάς), Χούστι, Στσέποβιτς (63′ Χάτζιτς), Χότζιτς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=ODJQcDZ4ICc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ