Αϊντχόφεν-Άγιαξ 3-0

Αϊντχόφεν-Άγιαξ 3-0

Η Αϊντχόφεν ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος, συντρίβοντας τον αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, Άγιαξ, με 3-0.

Οι μεν γηπεδούχοι προέρχονταν από μια συντριβή στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου (4-0).

Οι δε γηπεδούχοι είχαν μάλλον εύκολο βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ, επικρατώντας 3-0.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι βέβαια η κούραση, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κ.λ.π ελάχιστο ρόλο παίζουν. Είναι ντέρμπι.  Η Αϊντχόφεν σήκωσε ανάστημα και έδειξε με επιβλητικό τρόπο την ανωτερότητά ενάντια στον Αίαντα επικρατώντας με 3-0, που τη φέρνει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα στο +5 από τον κύριο διώκτη της.

Στο 21′ ο Περέιρο άνοιξε το σκορ με δυνατό μακρινό σουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντε Γιονγκ έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χέντριξ, ενώ στο 35ο λεπτό ο Λοθάνο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (τελικό) 3-0.

Ο Άγιαξ στην επανάληψη είχε την κατοχή της μπάλας και αναζήτησε, μάταια, το γκολ (έστω της τιμής), χωρίς όμως να αλλάξει τίποτα ως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

https://twitter.com/psveindhoven/status/1043902190941872128

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ