Σάμαρης για Λουιζάο: «Αρχηγέ, κάθε στιγμή δίπλα σου ήταν πολύτιμη» (pic)

Σάμαρης για Λουιζάο: «Αρχηγέ, κάθε στιγμή δίπλα σου ήταν πολύτιμη» (pic)

Η ανάρτηση του Ελληνα μέσου για τον Βραζιλιάνο, που αποχώρησε από την ενεργό δράση, μετά από 19 χρόνια σπουδαίας καριέρας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media ο Ανδρέας Σάμαρης αποχαιρέτησε τον Λουιζάο, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά από 19 χρόνια σπουδαίας καριέρας.

Ο Βραζιλιάνος πέρασε 15 χρόνια στο στρατόπεδο της Μπενφίκα και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου, με τους πρώην πλέον συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν και να του εύχονται καλή τύχη στη νέα του καριέρα. Ο Λουισάο μπορεί να κρέμασε τα παπούτσια του, αλλά δεν αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, καθώς θα συνεχίσει να κοσμεί τα γήπεδα ως προπονητής.

Ο Λατινοαμερικάνος από το 2000 έως το 2003 έπαιξε στην Κρουζέιρο και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στους Αετούς της Λισαβόνας, με τους οποίους σε 15 χρόνια κατέκτησε 20 τρόπαια. Συγκεκριμένα, «σήκωσε» έξι πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, επτά Λιγκ Καπ και τέσσερα Σούπερ Καπ.

Ο Ανδρέας Σάμαρης το απόγευμα της Τετάρτης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Σε ευχαριστώ για τα πάντα. Είσαι γίγαντας εντός κι εκτός γηπέδου. Κάθε στιγμή δίπλα σου ήταν πολύτιμη. Ξέρω ότι αφού περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου, θα επιστρέψεις στη σκληρή δουλειά, όπως έκανες μέχρι την τελευταία σου προπόνηση και θα αρχίσεις μετά τη νέα σου καριέρα. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σε ευχαριστώ αρχηγέ μου».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ