Νότιγχαμ Φόρεστ – Στόουκ 3-2

Νότιγχαμ Φόρεστ – Στόουκ 3-2

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας νικώντας τη Στόουκ με 3-2

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τη νίκη με 3-2 επί της Στόουκ. Σκόρερ για τους νικητές οι Όζμπορν, Μέρφι και Λόλι, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Αφόμπε και Μπεραχίνο.

Οι δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ αναμετρήθηκαν στο «City Ground», έδρα της Νότιγχαμ για μία θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό με γκολ του Μπεν Όζμπορν. Η Φόρεστ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τον Ντάριλ Μέρφι να γράφει το 2-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι δύο φορές Πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν και το 3-0 με τον Τζο Λόλι στο 50ο λεπτό. Ωστόσο η Στόουκ αντέδρασε γρήγορα με τον Μπένικ Αφόμπε να κάνει το 3-1 στο 60′. Η Νότιγχαμ κράταγε σχετικά εύκολα τη νίκη-πρόκριση αλλά η αποβολή με απευθείας κόκκινη του Ντιόγκο Γκονσάλβες άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έβαλαν «φωτιά» στο ματς όταν ο Μπεραχίνο στο 83′ σκόραρε και έφερε τη Στόουκ μία ανάσα από την ανατροπή.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε το σκορ του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πολύ κοντά στην ανατροπή, αλλά την γηπεδούχο Νότιγχαμ να παίρνει την πρόκριση κρατώντας την απόδοση στα πρώτα 60′ λεπτά της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ν. Φόρεστ: Στιλ, Νταρίκουα, Φιγκεϊρέδο, Ντόσον, Όζμπορν, Γουότσον, Μπρίντκατ, Ντίας (72′ Κας), Γκονσάλβες, Λόλι (84′ Φοξ), Μέρφι (56′ Γκρέιμπαν)

Στόουκ: Φεντερίτσι, Μπάουερ (57′ Ινς), Σούταρ, Γουίλιαμς, Μάρτινς Ίντι, Έντουαρντς (83′ Κάμπελ), Άνταμ, Μπόγιαν, Φλέτσερ, Κράουτς (55′ Αφόμπε), Μπεραχίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ