«Εμφραγμα» στο 94’ για την Μπενφίκα -Τραυματίες Ζαρντέλ-Γκάμπριελ ενόψει ΑΕΚ [vid]

«Εμφραγμα» στο 94’ για την Μπενφίκα -Τραυματίες Ζαρντέλ-Γκάμπριελ ενόψει ΑΕΚ [vid]

Εμεινε στο 2-2 η Μπενφίκα με την Τσάβες για την 6η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος

Ένα λεπτό και 15 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς, η Μπενφίκα δέχθηκε γκολ και τελικά έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με την Μπενφίκα για την 6η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

O Γκαζαριάν της Τσάβες… ξέρανε την Μπενφίκα, η οποία είδε να αποχωρούν τραυματίες από το γήπεδο οι Ζαρντέλ και Γκάμπριελ! Παράλληλα, δεν είχε στη διάθεση του τον τραυματία Εδουάρδο Σάλβιο και ενώ εκφράζονται φόβοι, πως θα απουσιάσει και από το ματς με την ΑΕΚ, την Τρίτη στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Champions League. Θυμίζουμε, πως στην αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ελλάδος, δε θα αγωνιστεί ούτε ο Ζοάο Φέλιξ!

Ο αγώνας ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς το γήπεδο είχε μετατραπεί σε λίμνη από την έντονη βροχόπτωση.

Η Μπενφίκα προηγήθηκε στο 3’ με τον Ράφα Σίλβα, ενώ στο 16’ είχαμε την αναγκαστική αλλαγή με τον Ζαρντέλ να περνάει εκτός και τον Κόντι (αποβλήθηκε στο 87’).

Η Μπενφίκα έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά 76’ ο Γκαζαριάν με φοβερή εκτέλεση φάουλ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τα Τσάβες. Ο Ράφα Σίλβα όμως στο 85’ έκανε το 2-1 για την Μπενφίκα, η οποία 9 λεπτά μετά ισοφαρίστηκε με διαγώνιο σουτ του Γκαζαριάν με τον Βλαχοδήμο να κάνει λάθος εκτίμηση.

Η Μπενφίκα παρέμεινε στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος (ακολουθούν Μπράγκα-Πόρτο), αλλά έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Τσάβες: Νούνιες, Παουλίνιο, Φερέιρα, Μαράς (89’ Αντρέ Λουίζ), Τεϊξέιρα, Γκάλο, Γκαζαριάν, Εουστάκιο, Γουίλιαμ, Πεδριγάο (90’ Εμπραλίντζε), Νιτίνιο (69’ Ζοάο Τεϊξέιρα)

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ντίας, Αλμέιδα, Γκάμπριελ (65’ Ζέντσον Φερνάντες), Ζαρδέλ (16’ Κόντι), Γριμάλδο, Φέισα, Πίτσι (80’ Ζόνας), Σίλβα, Τσέρβι, Σεφέροβιτς

https://www.youtube.com/watch?v=qxO-NDWihmY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ