Κόντρα Τσέλσι – Λάμπαρντ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Κόντρα Τσέλσι – Λάμπαρντ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Η Τσέλσι κληρώθηκε στους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας απέναντι σε έναν παλιό γνώριμο, καθώς θα αντιμετωπίσει την Ντέρμπι του πρώην εμβληματικού αρχηγού της Φράνκ Λάμπαρντ.

Η Ντέρμπι πριν από μερικές μέρες πέτυχε τη μεγαλύτερη έκπληξη του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς άφησε εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ επικρατώντας στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια 8-7 στα πέναλτι). Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πέρασε στους 16 όμως κληρώθηκε με μια παλιά γνώριμη του Άγγλου τεχνικού, την Τσέλσι στον τέταρτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Ο Λάμπαρντ θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θριάμβευσε επί 13 χρόνια κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Γιουρόπα Λιγκ, δύο Λιγκ Καπ και δύο Κομιούνιτι Σιλντ, στο γήπεδο μάλιστα που πανηγύρισε όλα τα τρόπαια ως αρχηγός της, το Στάμφορντ Μπριτζ. Οι ώρες και οι μέρες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, ενώ πέρα από το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ η κληρωτίδα δεν είχε ιδιαίτερα κέφια.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»:

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ
Μπόρνμουθ – Νόριτς
Άρσεναλ – Μπλάκπουλ
Λέστερ – Έβερτον/Σαουθάμπτον
Γουέστ Χαμ – Τότεναμ
Μίντλεσμπρο – Κρίσταλ Πάλας
Τσέλσι – Ντέρμπι Κάουντι
Μπέρτον – Νότιγχαμ Φόρεστ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ