Ο Φραντσέσκο Τότι λέει όχι στη βία κατά των γυναικών! (pics)

Ο Φραντσέσκο Τότι λέει όχι στη βία κατά των γυναικών! (pics)

Ο Φραντσέσκο Τότι έστειλε ηχηρό μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών σε μια ακόμα απόδειξη του μεγαλείου του!

Η Concetta Raccuia, η μητέρα της Sara Di Pietrantonio, ανακάλυψε το άψυχο σώμα και το αυτοκίνητο της κόρης της στη φωτιά, στη γειτονιά Magliana της Ρώμης στις 29 Μαΐου 2016. Η Sara σκοτώθηκε από τον φίλο της.

O Φραντσέσκο Τότι σήμερα απέδειξε γιατί είναι ένας σύγχρονος Ρωμαίος αυτοκράτορας. Γιατί το μεγαλείο του δεν τελείωσε στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τζένοα, όταν και έδωσε την τελευταία του παράσταση στο γρασίδι. Το πρωί, ο ιστορικός αρχηγός των «τζιαλορόσι» έδωσε το παρών στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του. Έναν αγώνα που διοργανώθηκε στη μνήμη της Sara Di Pietrantonio!

Το δικαίωμα μιας γυναίκας να αποφασίζει για τη ζωή και το σώμα της είναι αδιαπραγμάτευτο, όμως η βία που υφίστανται οι γυναίκες στην οικογένεια και την κοινωνία καταδεικνύει την πιο επαίσχυντη μορφή καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Την πιο σιχαμένη επίδειξη δύναμης. Σε αυτήν την κατάσταση οποιαδήποτε πράξη προβάλει το πρόβλημα και μάχεται εναντίον του είναι κάτι παραπάνω από αξιέπαινη!

Λίγες ώρες μετά την εκδήλωση (που διεξήχθη στο Centro Sportivo Longarina – Totti Soccer School), ο Τότι έγραψε στο Twitter: «Μια όμορφη μέρα στη μνήμη της Sara Di Pietrantonio, για να πούμε »ΑΡΚΕΤΑ» στη βία εναντίον των γυναικών. Ελπίζω ότι αυτές οι πρωτοβουλίες θα βοηθήσουν στην αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων. Επεισόδια όπως αυτό της Sarah δεν πρέπει να ξανασυμβούν».

https://twitter.com/Totti/status/933748944282243072

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ