Θέλει να μείνει στην Μπενφίκα ο Σάμαρης

Θέλει να μείνει στην Μπενφίκα ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν θέλει να φύγει από την Μπενφίκα παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Ανδρέας Σάμαρης μπορεί να μην έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Μπενφίκα και στα περισσότερα παιχνίδια να μένει στον πάγκο, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, δείχνει έτοιμος να επιστρέψει σε συζητήσεις για νέες διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λισαβόνας, προκειμένου να παραμείνει στην πορτογαλική ομάδα και τη νέα σεζόν.

Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου, λήγει στο τέλος της σεζόν και παρά την επιθυμία του να παίζει περισσότερο, ο Σάμαρης θέλει να μείνει στη Λισαβόνα. Αισθάνεται καλά, κάτι που τον οδήγησε να αρνηθεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ του Αρτουρ Ζόρζε, ενώ έχει πει «όχι» τόσο στη Ζενίτ αλλά και σε ομάδες από την Ιταλία.

Μάλιστα η εφημερίδα A Bola, αναφέρεται σε δήλωση του μάνατζερ του Σάμαρη, που φέρεται να είπε πως ο πελάτης του θα μείνει στην Μπενφίκα παρόλο που δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα με σκοπό να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην αρχική εντεκάδα των αετών της Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ