Παρελθόν από την Αστον Βίλα ο Στιβ Μπρους

Παρελθόν από την Αστον Βίλα ο Στιβ Μπρους

Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε το… μάρμαρο για την τραγική πορεία της Αστον Βίλα στο πρωτάθλημα της Championship.

Τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Στιβ Μπρους ανακοίνωσε σήμερα (3/10) η Αστον Βίλα, λόγω της κακής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Championship.

Μετά από 11 αγώνες οι «χωριάτες» μετρούν μόλις 3 νίκες, γεγονός που τους έχει φέρει στην 12η θέση της κατάταξης, ενώ την Τρίτη (2/10) παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 στην Πρέστον.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Στιβ και τους συνεργάτες του για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επέδειξαν στο διάστημα που βρέθηκαν στον πάγκο. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση και συνεχίζει:

«Η διαδικασία για την ανεύρεση νέου προπονητή έχει ήδη ξεκινήσει. Στο μεταξύ, ο προπονητής της ομάδας U-23, θα αναλάβει προσωρινά τα ηνία της ομάδας και θα ηγηθεί στο ταξίδι στο Μίλγουολ για το ματς του Σαββάτου (6/10).»

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιβ Μπρους, ο οποίος έχει εργαστεί ακόμη στους πάγκους των Σάντερλαντ, Χαλ και Γουίγκαν, ανέβαλε χρέη προπονητή της Βίλα μετά την απόλυση του Ιταλού, Ρομπέρτο Ντι Ματέο το 2016. Εκτός του Μπρους παύθηκαν από τα καθήκοντά τους και οι Κόλιν Κάλτεργουντ, Στιβ Ανιου, Στέφεν Κλέμενς και Γκάρι Γουόλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ