Ο Μπίσκαν αναλαμβάνει την Ανόρθωση

Ο Μπίσκαν αναλαμβάνει την Ανόρθωση

Ο Ίγκορ Μπίσκαν έχει συμφωνήσει σε όλα ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, έτσι θα σμίξει με τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ.

Έπειτα και από την αρνητική απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια, η Ανόρθωση έχει καταλήξει σε προφορική συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ίγκορ Μπίσκαν, προκειμένου ο Κροάτης προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να αντικαταστήσει τον Ρόνι Λέβι, όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ.

Ο άλλοτε μέσος των Πράσινων κατά την περίοδο 2005 – 2007 και της Λίβερπουλ από το 2000 έως το 2005, και πλέον 40χρονος προπονητής ετοιμάζεται να αναλάβει την κυπριακή ομάδα με το πέρας του ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ το προσεχές Σάββατο (10/06, 19:00), ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ Σλοβενίας την περασμένη σεζόν.

Ο Κροάτης αποχώρησε από τον πάγκο της περασμένης στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, λόγω έντονης διαφωνίας με τη διοίκηση της ομάδας και δη τον πρόεδρό της, Μίλαν Μάνταριτς. Στην προσαρμογή του στην κυπριακή πραγματικότητα θα βοηθήσουν οι τρεις συμπατριώτες του και επίσης πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ