Berlusconi against modern football

Berlusconi against modern football

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσφάτως απέκτησε την Μόντσα, ομάδα τρίτης κατηγορίας, και από το ξεκίνημα δείχνει τον δρόμο για την επιτυχία.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίβιο Μπερλουσκόνι, έχει φτάσει αισίως 82 χρονών και συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της προσοχής με τα «καμώματα» του.

Το διάστημα που έχει αποχωρήσει από την Μίλαν ήταν αρκετό ώστε να τον κάνει να λαχταρήσει το ποδόσφαιρο αλλά και την διοίκηση κάποιας ομάδας. Γι αυτό προσφάτως ο Μπερλουσκόνι απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μόντσα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η κατηγορία της Ιταλίας.

Δεν θα μείνει όμως για πολύ εκεί. Η άνοδος στη Σέριε Α βρίσκεται μόνο… δύο χρόνια μακριά. Η βέβαιη επιτυχία της ομάδας βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο ανακοίνωσε ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι». Ποιο είναι αυτό;

Τέρμα στα μούσια, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια είπε ο «γίγας» Μπερλουσκόνι, θυμίζοντας κάτι από Νίκο Ρίζο στο «Ρόδα τσάντα και κοπάνα», όταν ο ξακουστός καθηγητής γυμναστικής έκανε κήρυγμα στους μαθητές του, καρφώνοντας με τα μάτια τον Στιβ Ντούζο, γνωστό και ως «Μπίλια».

«Θα φτιάξουμε μία ομάδα με νεαρούς, που θα εκπροσωπούν τις αξίες της Ιταλίας και του Μιλάνου. Πρώτα απ’ όλα θα έχουν όλοι περιποιημένα τα μαλλιά τους. Βρήκαμε και κομμωτή που θα τους τα φτιάξει χωρίς χρέωση. Δεν θα έχουν μούσια, τατουάζ ή σκουλαρίκια» ήταν τα ακριβή λόγια του Σίλβιο.

Η εικόνα μοντέλου όμως δεν είναι το μόνο που θα επιβάλλει ο νέος πρόεδρος της Μόντσα. Τέρμα στο ποδόσφαιρο που ξέρατε. Από τούδε και στο εξής όποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας υποπίπτει σε φάουλ θα ζητάει συγγνώμη από τον αντίπαλο και θα τον σηκώνει στο χορτάρι!

Να μας επιτρέψετε και μία προσωπική παρατήρηση στο σημείο αυτό. Θα ταίριαζε «γάντι» στη Μόντσα, βάση των νέων εθίμων, ποδοσφαιρική εμφάνιση κοστούμι, με μεσάτο παντελόνι και παπιγιόν, ενώ θα μπορούσε ο αρχηγός για να ξεχωρίζει να προσθέσει ένα κόκκινο φουλάρι στην άνω τσέπη του σακακιού.

Τέλος επιθυμία του Μπερλουσκόνι είναι οι ποδοσφαιριστές να μην «ξεπετάνε» τους φίλους της ομάδας όταν ζητούν ένα αυτόγραφο. «Όταν θα πρέπει να δώσουν αυτόγραφο, θα γράφουν κανονικά το ονοματεπώνυμό τους και όχι μουτζούρες για υπογραφές. Θα φτιάξουμε κάτι διαφορετικό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο».

Berlusconi against modern football!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ