Επίσημο : Προπονητής της Ανόρθωσης ο Μπίσκαν

Επίσημο : Προπονητής της Ανόρθωσης ο Μπίσκαν

Η Ανόρθωση επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, Ίγκορ Μπίσκαν, ο οποίος θα σμίξει με τους Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ.

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Ίγκορ Μπίσκαν, προκειμένου ο Κροάτης προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να αντικαταστήσει τον Ρόνι Λέβι.

Ο μέσος των Πράσινων κατά την περίοδο 2005 – 2007 και της Λίβερπουλ από το 2000 έως το 2005, και πλέον 40χρονος τεχνικός δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ το προσεχές Σάββατο (06/10, 19:00), αφού θα βρίσκεται στην Κύπρο από το πρωί της Τρίτης και έπειτα, όπως γνωστοποιείται σχετικά στην ανακοίνωση.

Ο Κροάτης προέρχεται από τη μεγάλη επιτυχία του στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ Σλοβενίας την περασμένη σεζόν και αποχώρησε λόγω έντονης διαφωνίας με τη διοίκηση της ομάδας και δη τον πρόεδρό της, Μίλαν Μάνταριτς. Στην προσαρμογή του στην κυπριακή πραγματικότητα θα βοηθήσουν οι δύο συμπατριώτες του και επίσης πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με το προπονητή Ίγκορ Μπίσκαν μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Η κάθοδος του Κροάτη τεχνικού στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη τα ξημερώματα λόγω ειλημμένης υποχρέωσης που έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα διοργανώνεται στην Κίνα φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ανάμεσα στη Μικτή Ευρώπης και τη Νότιο Αμερική, με αρκετούς πρώην και νυν ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος, με τον Μπίσκαν να είναι ένας από αυτούς που κλήθηκαν να αγωνιστούν.

Ο Μπίσκαν ως ποδοσφαιριστής και αγωνιζόμενος στην θέση του αμυντικού μέσου, φόρεσε για μια πενταετία την φανέλα της Λίβερπουλ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 και ενός Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αγωνίστηκε επίσης στο Παναθηναϊκό, για να ακολουθήσει η Διναμό Ζάγκρεμπ, ομάδα με την οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η προπονητική καριέρα του Κροάτη τεχνικού ξεκίνησε το 2016 αναλαμβάνοντας τον πάγκο της NK Ruders ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ στην Σλοβενία με την Ολίμπια Λουμπιάνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ