Κόλλησε του Μπίσκαν στην Ανόρθωση, πάει για Στρέπελ

Κόλλησε του Μπίσκαν στην Ανόρθωση, πάει για Στρέπελ

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Ανόρθωση αλλά λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος του Κροάτη η συμφωνία ακυρώθηκε με την Κυπριακή ομάδα να στρέφεται στον Ολλανδό Στρέπελ.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης κατέληξε στο νέο προπονητή, μετά την απόλυση του Ρόνι Λέβι. Οι διοικούντες την ομάδα της Αμμόχωστου ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Μπίσκαν και ο Κροάτης κόουτς αναμενόταν χθες στην Κύπρο για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης. Ο 40χρονος προπονητής, όμως, άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και αποφάσισε να καθήσει στον πάγκο της Ριέκα, μολονότι είχε υπογράψει προσύμφωνο με την «κυρία».

Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της τόνισε το «ναυάγιο» με τον Μπίσκαν και τη στροφή της στον Ολλανδό, Γιούργκεν Στρέπελ: «Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης ενημερώθηκε χθες το απόγευμα, για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε στον κ. Igor Biscan – με τον οποίο η ομάδα μας διατηρεί υπογεγραμμένο συμφωνητικό εργοδότησης – και τον εμποδίζει από το να έρθει άμεσα στην Κύπρο.

Ο κ. Biscan ζήτησε παράταση στην προγραμματισμένη του για σήμερα άφιξη, κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό εκ μέρους μας. Κατόπιν τούτου, προχωρούμε άμεσα σε αξιολόγηση άλλων λύσεων για τη θέση του προπονητή. Επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Ολλανδός προπονητής κ. Jurgen Streppel, με τον οποίο οι επαφές είναι σε εξέλιξη στο εξωτερικό, όπου βρίσκεται και ο Πρόεδρος. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψει συμφωνία, για την οποία θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ