Μαμάεφ και Κοκόριν κατηγορούνται για ξυλοδαρμό και «τελειώνουν» από τις ομάδες τους!

Μαμάεφ και Κοκόριν κατηγορούνται για ξυλοδαρμό και «τελειώνουν» από τις ομάδες τους!

Ο παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της Κράσνονταρ αντιστοίχως κατηγορούνται για επίθεση σε υπάλληλο

Την κατηγορία της επίθεσης εναντίον δημοσίου υπαλλήλου σε καφέ της Μόσχας από δύο Ρώσους διεθνείς παίκτες ερευνούν οι αρχές. Ο άσος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντρ Κοκόριν και της Κράσνονταρ, Πάβελ Μαμάεφ, φέρονται να επιτέθηκαν στον υπάλληλο του υπουργείου εμπορίου, Ντένις Πακ και σύμφωνα πάντα με τα όσα ειπώθηκαν στον τελευταίο προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια.

Το υπουργείο εσωτερικών της Ρωσίας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Σύμφωνα με την ομάδα της Πετρούπολης ο Κοκόριν συμπεριφέρθηκε «αποτρόπαια», ενώ η Κράσνονταρ ανέφερε ότι αναζητείται η φόρμουλα για τη λύση του συμβολαίου του Μαμάεφ!

«Επί του παρόντος η έρευνα εξετάζει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης και των συμμετεχόντων στο περιστατικό» αναφέρει η ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου. Ο 27χρονος, Κοκόριν, είναι 48 φορές διεθνής με την Ρωσία, ωστόσο, δεν έδωσε το «παρών» στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού, λόγω τραυματισμού. Αγωνίζεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από το 2016.

«Αυτό που συνέβη χθες στην Μόσχα κι αφορά τον Αλεξάντρ Κοκόριν, προκάλεσε μεγάλη αγανάκτηση και απογοήτευση στο σύλλογο», υποστηρίζει η ανακοίνωση των πέντε φορές πρωταθλητών Ρωσίας και προσθέτει: «Δε νομίζουμε ότι είναι απαραίτητο να πούμε για την τιμωρία που θα επιβληθεί από την ομάδα στον ποδοσφαιριστή, κάτι που θα γίνει, αλλά αυτή την χρονική περίοδο οι διοικούντες και οι οπαδοί δεν αισθάνονται τίποτα άλλο εκτός από απογοήτευση, για το γεγονός ότι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της χώρας συμπεριφέρθηκε τόσο αηδιαστικά. Αναμένουμε τη νομική αξιόλογη από τα αρμόδια όργανα, αλλά από ανθρώπινη και συναισθηματική άποψη τέτοιο περιστατικό προκαλεί μόνο ντροπή».

Ο 30χρονος, Μαμάεφ, έχει χριστεί διεθνής 15 φορές, μετρά 128 συμμετοχές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν μετακινηθεί στο Κράσνονταρ το 2013. «Αυτό που κοιτάζουμε είναι πως θα τερματίσουμε τη συνεργασία μας με τον παίκτη» αναφέρει η ανακοίνωση της Κράσνονταρ και προσθέτει: «Δυστυχώς, τα συμβόλαια καταρτίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύουν τους επαγγελματίες αθλητές όσο το δυνατόν περισσότερο. Εμείς, όμως, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να το τελειώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ