Εσιέν: «Δεν θέλω να αποσυρθώ, θέλω να συνεχίσω να παίζω»

Εσιέν: «Δεν θέλω να αποσυρθώ, θέλω να συνεχίσω να παίζω»

Ο Μίκαελ Εσιέν τόνισε πως θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί παρά τα 36 του χρόνια.

Ο Μίκαελ Εσιέν μίλησε στην SunSport και δήλωσε πως δεν θέλει ακόμα να κρεμάσει τα παπούτσια του αλλά να συνεχίσει να αγωνίζεται παρά το γεγονός ότι είναι 36 χρονών και δεν έχει και κάποια πρόταση στα χέρια του. Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος τόνισε μεταξύ άλλων πως αγαπάει πολύ το άθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι Τζον Τέρι, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από λίγες ημέρες και τα τελευταία δημοσιεύματα τον φέρουν έτοιμο να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Γιατί δεν έχω αποσυρθεί ακόμα; Επειδή αγαπώ πολύ αυτό το άθλημα.Κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο που όσο περισσότερο μεγαλώνεις άλλο τόσο απολαμβάνεις το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Απλά θες να βγεις εκεί έξω και να το απολαύσεις. Ακόμα σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου. Και πραγματικά δεν γνωρίζω τι θα είναι αυτό. Αν κάτι προκύψει θα ενδιαφερθώ. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να ανακαλύψω τι μπορώ να κάνω στην συνέχεια».

Για τον Τζον Τέρι ο Εσιέν δήλωσε: «Ο Τζον είναι ηγέτης και ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Ξέρει πότε είναι η σωστή στιγμή για να πει κάτι. Αν αποφασίσει να γίνει προπονητής τότε θα είναι ένας καλός προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ