Βέλγιο: Έρευνες της αστυνομίας και ανακρίσεις για φοροδιαφυγή

Βέλγιο: Έρευνες της αστυνομίας και ανακρίσεις για φοροδιαφυγή

Οι βελγικές Αρχές έκαναν έφοδο στα γραφεία της Άντερλεχτ και της Μπριζ για να συλλέξουν στοιχεία που αφορούν οικονομικές ατασθαλίες. Ανακρίνεται ο προπονητής της Μπριζ, Ιβάν Λέκο ενώ οι έρευνες επεκτείνονται σε άλλους συλλόγους αλλά και γνωστούς ατζέντηδες στο Βέλγιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα των βελγικών αρχών για φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα» χρήματος σύμφωνα με ρεπορτάζ βελγικών ιστοσελίδων και με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η αστυνομία έχει προβεί σε συλλήψεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά ρεπορτάζ, έχουν γίνει έφοδοι των αστυνομικών αρχών στα γραφεία της Άντερλεχτ, της Μπριζ αλλά και άλλων βελγικών ομάδων, προκειμένου να γίνουν έλεγχοι σε οικονομικά στοιχεία.

Επίσης, πάντα με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο προπονητής της Μπριζ, Ιβάν Λέκο συνελήφθη και ανακρίνεται, ενώ καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές δίνουν και μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Ένας εξ αυτών είναι ο πιο γνωστός ατζέντης στον χώρο του βελγικού ποδοσφαίρου, ο Μότζι Μπαγιάτ ενώ κλήθηκε για κατάθεση και ένας ακόμα μάνατζερ, ο Ντέγιαν Βελίκοβιτς.

Επίσης τα ρεπορτάζ των βελγικών ιστοσελίδων αναφέρουν ότι ανακρίνεται και ο πρώην προπονητής της Άντερλεχτ, Χέρμαν Φαν Χολσμπέεκ και οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ