Αποκλεισμός δια βίου σε Κοκόριν και Μαμάεφ

Αποκλεισμός δια βίου σε Κοκόριν και Μαμάεφ

Βαριά τιμωρία θα επιβληθεί στους δύο Ρώσους διεθνείς για την επίθεση τους εναντίον κρατικού αξιωματούχου, την Τρίτη, σε καφέ της Μόσχας.

Οι άσοι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντρ Κοκόριν και της Κράσνονταρ, Πάβελ Μαμάεφ, επιτέθηκαν στον υπάλληλο του υπουργείου εμπορίου, Ντένις Πακ, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Και οι δύο παίκτες, που την πρώτη ημέρα εξαφανίστηκαν για ν’ αποφύγουν τη σύλληψη, τελικά παραδόθηκαν και πέρασαν τη νύχτα σε αστυνομικό τμήμα της Μόσχας και θα κρατηθούν για 48 ώρες, όπως προβλέπει ο ποινικός κώδικας της χώρας.

«Οι δύο άνδρες θα κρατηθούν μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση και να απαγγελθούν οι κατηγορίες», ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπουργού Εσωτερικών της Ρωσίας, Ιρίνα Βολκ. Οι δύο άνδρες θα κατηγορηθούν για χουλιγκανισμό, κατηγορία που επιφέρει πενταετή φυλάκιση! Η εκτελεστική επιτροπή της ρωσικής λίγκας έχει αποφασίσει να αποκλείσει για πάντα τους δύο παίκτες από κάθε αγωνιστική δράση, εντός της χώρας, ενώ και οι δύο ομάδες αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαια τους, καθώς η κυβέρνηση είναι εξοργισμένη από τη συμπεριφορά τους.

Ο 27χρονος, Κοκόριν, είναι 48 φορές διεθνής με την Ρωσία, ωστόσο, δεν ήταν «παρών» στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού, λόγω τραυματισμού. Αγωνίζεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από το 2016. Από την πλευρά του, ο 30χρονος, Μαμάεφ, έχει χριστεί διεθνής 15 φορές, μετρά 128 συμμετοχές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν μετακινηθεί στο Κράσνονταρ το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ