Η Βαλένθια κατηγορείται ότι αρνήθηκε εισιτήρια σε οπαδούς της Χέρκουλες με καταγωγή από συγκεκριμένη περιοχή

Η Βαλένθια κατηγορείται ότι αρνήθηκε εισιτήρια σε οπαδούς της Χέρκουλες με καταγωγή από συγκεκριμένη περιοχή

Η Βαλένθια κατηγορείται ότι αρνήθηκε να πουλήσει εισιτήρια σε οπαδούς της μεγάλης τοπικής αντιπάλου, Χέρκουλες, που κατάγονται από συγκεκριμένη περιοχή της πόλης.

Η Βαλένθια Β’ αντιμετώπισε τη μεγάλη αντίπαλο των Νυχτερίδων σε τοπικό επίπεδο, τη Χέρκουλες, το μεσημέρι της Κυριακής (14/10), με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (0-0) και κατά συνέπεια τους φιλοξενούμενους να πέφτουν από την πρώτη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Segunda Division. Εντούτοις, το απρόοπτο που προέκυψε δεν αφορά στο ματς καθ’ αυτό, αλλά μια παράξενη μαρτυρία που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει να κάνει με τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Η Βαλένθια είχε πληροφορήσει εξ αρχής τη φιλοξενούμενη ομάδα πως δεν υπήρχε δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για τους οπαδούς της την ημέρα του αγώνα, παρά μόνο στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Παρά την εν λόγω προειδοποίηση, μια μεγάλη μερίδα φίλων της Χέρκουλες επιχείρησε να αγοράσει εισιτήρια, αίτημα το οποίο αρχικά παρουσιαζόταν απλώς να έχει απορριφθεί.

Το αξιοπερίεργο ήρθε μερικές ώρες αργότερα. Σύμφωνα με τους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί και ζήτησαν να αγοράσουν εισιτήρια, αυτή η άρνηση της Βαλένθια δεν αφορούσε σε όλους, αλλά αποκλειστικά σε εκείνους που έχουν γεννηθεί στην περιφέρεια Αλικάντε, απ’ όπου και προέρχονται οι περισσότεροι οπαδοί της Χέρκουλες.

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα που δίνεται είναι ο ποδοσφαιριστής Πέπελου, ο οποίος είναι οπαδός της Χέρκουλες, αγωνίζεται στην Ατλέτικο Λεβάντε και κατάγεται από την πρωτεύουσα του Αλικάντε, Ντενία, με συνέπεια να μην καταφέρει να εξασφαλίσει εισιτήριο ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Τα στελέχη της Βαλένθια απέφυγαν να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα, δηλώνοντας πως τα μέτρα που λήφθηκαν είχαν να κάνουν με λόγους ασφαλείας και τονίζοντας την αρχική θέση της ισπανικής ομάδας, αυτή που έλεγε ότι δεν θα πωληθούν εισιτήρια στους οπαδούς της Χέρκουλες την ημέρα της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ