Η FA καταδικάζει τους υποστηρικτές της Αγγλίας που εμπλέκονται στο χάος στη Σεβίλλη

Η FA καταδικάζει τους υποστηρικτές της Αγγλίας που εμπλέκονται στο χάος στη Σεβίλλη

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα συνεργαστεί μαζί με τη μονάδα ποδοσφαίρου της αστυνομίας του Ηνωμένου Βασιλείου για να προσπαθήσει να εντοπίσει τους Άγγλους που εμπλέκονται στην αναταραχή στη Σεβίλλη

Οι Άγγλοι οπαδοί γνωστοί για τον τρόπο που συνηθίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσίας του όπου ταξιδεύουν προκάλεσαν χάος στη Σεβίλλη ενόψει του αγώνα των Τριών Λιονταριών με τους Ίβηρες απόψε (21.45). Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας ωστόσο έσπευσε να καταδικάσει την «απαράδεκτη συμπεριφορά» ορισμένων οπαδών της χώρας για τις αναταραχές στην Ανδαλουσία, πριν τη Δευτέρα (15/10).

Η αστυνομία κλήθηκε να ανακρίνει ορισμένους υποστηρικτές της ομάδας την Κυριακή το βράδυ πριν από το παιχνίδι των δύο χωρών στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν για το Nations League.

Παρόμοια σκηνικά αμαύρωσαν και το φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ νωρίτερα αυτό το χρόνο και η FA δήλωσε ότι θα συνεργαστεί μαζί με τη μονάδα ποδοσφαίρου της αστυνομίας για να προσπαθήσει να εντοπίσει αυτούς τους οπαδούς που ευθύνονται για τα επεισόδια.

Η δήλωση αναφέρει: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά που παρατηρήθηκε στη Σεβίλλη. Με την ισπανική ομάδα να έρχεται τη Δευτέρα το βράδυ, παροτρύνουμε όσους ακολουθήσουν την ομάδα να σεβαστούν τους οικοδεσπότες και να ενεργήσουν υπεύθυνα. Η FA θα συνεργαστεί με τη μονάδα ποδοσφαίρου της αστυνομίας για να βοηθήσει στον εντοπισμό των εμπλεκομένων και θα επιβάλουμε κυρώσεις σε οποιοδήποτε μέλος του των Υποστηρικτών της Αγγλίας που έχει βρεθεί υπεύθυνο για τη διαταραχή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ